15-08-2011:
Sponsoreventdag (0.6 Mb)

10-05-2011:

Årsplan for arbejdet i sponsorudvalget (0.5 Mb)





02-05-2011:

Opråb om frivillige hjælpere til sommerfest og Grøn koncert (1.1 Mb)



20% aften hos Sportigan Bjerringbro (76.8 Kb)

Stor dag for Ulstrup IF

1.oktober have Ulstrup IF arrangeret Sponsor- Event dag i Ulstrup. Hovedgaden var klædt på til fest og dagen blev skudt i gang kl. 15.00 på Torvet - i hjertet af Ulstrup - med musik og sang leveret af de lokale Talent 2010 stjerner Bibbi & Sniff. Der var mødt rigtig mange op og heldigvis havde Ulstrup IF også vejrgudernes opbakning - for solen skinnede fra en dejlig blå efterårshimmel.

Efter nogle numre blev de mange frivillige sendt af sted ud i byens gader og omegn for at indsamle passive medlemskaber til klubben. Og det blev til rigtig mange af slagsen.

På dagen blev der solgt for ca. 24.000 kr. – ” et beløb der forhåbentlig kan vokse sig lidt større hvis vi er så heldige, at der kommer indbetalinger fra dem der ikke havde kontanter på sig eller ikke var hjemme” siger Jens Henrik Madsen fra sponsor udvalget.

Kl. 19.00 var der indbudte sponsorerer til spisning og information om klubben og dens opståen samt dens fremtidige virke . Sponsor - udvalget havde sendt 120 invitationer til forretningsdrivende i området og ca. 25-30 af dem var mødt op . ” Det lyder selvfølgelig ikke af så mange, men i Ulstrup IF er vi er godt tilfredse. Især da vi forud for dagen havde fået mange tilbagemeldinger – telefonisk – og der igennem også fået sponsorater i hus, og det er vi utrolig stolte af. Derfor vil UIF gerne takke alle der har deltaget i forberedelse og afvikling af sponsordagen.

En samlet liste over UIF sponsorer for sæson 2010/2011 vil være at finde i og uden for Ulstruphallen. Sponsorudvalget håber at rigtigt mange vil lægge mærke til de mange der har valgt at støtte UIF og dermed været med til at sikre en bedre idræt og en stærkere forening
Sponsormidlerne fordeles mellem de forskellige sportsgrene og bruges primært til: Udgifter der ellers skulle afholdes via kontingent som eks. tøj og rekvisitter. Yderligere er det planen at bruge en større del på fremadrettede aktiviteter der skal understøtte nye aktiviteter samt styrke UIF som forening (hvilket FU arbejder målrettet på at fastlægge konkrete mål for).

Ligeledes kl. 19.00 var der årets første Go´nat idræt i hallen. Go’nat Idræt har i mange år været et tilløbsstykke for mange børn og deres forældre. Aftenen er på skift arrangeret af de forskellige idrætsgrene som byen repræsenterer. Der er ca. 4 arrangementer årligt. Fredag var der mellem 250 og 275 deltagende – og de kunne alle nyde frisk frugt sponsoreret af Dagli´Brugsen Ulstrup.

Alt i alt var 1. oktober en vellykket og udbytterig dag for Ulstrup IF. Vi er meget taknemmelige for de mange passive medlemmer og den positivitet der er omkring den nye klub. Det betyder meget at vi har en solid lokal opbakning i ryggen. Næste store udfordring er naturligvis at leve op til den store tillid vore sponsorer og passive medlemmer har vist UIF


Med venlig hilsen
Ulstrup IF




Ulstrup IF, Nattergalevej 10, 8860 Ulstrup