Find sporet
Skulle du have lyst til en tur rundt på vores spor - find starten på Google Maps ved at søge efter "MTB spor Ulstrup". Vis hensyn til områdets andre brugere og husk at tage evt. affald med ud af skoven.

Information om MTB sporet
Vores MTB spor er bygget/hakket/skovlet af lokale frivllige, der ønsker at lave et attraktivt område med udfordringer for MTB'ere i Ulstrup. De overordnede planer for sporets udvidelse og vedligeholdelse varetages af vores sporudvalg.
Ideer til nye sektioner samt andre tiltag vedrørende sporet bør rettes til sporformændene. 

Sporet er bygget af MTB'ere for MTB'ere, så al anden færdsel på sporet bør foregå under hensyntagen til dette. MTB sporet er etableret på privat grund med tilladelse fra lodsejeren samt godkendt af kommunen.

Sporbyggerdage 
Der indkaldels løbende til sporbyggerdage via vores Facebook side Ulstrup MTBikers, hvor vi håber, at alle brugere vil give et nap med - No Dig, No Ride. 


Spordage annonceres på Facebook via grupperne "Ulstrup MTB spor" og "Ulstrup MTBiker - UIF medlemmer".

Derudover er i alle velkommen til at bruge lidt tid på sporbygning når det passer jer. Kontakt sporudvalget og forhør hvor din indsats giver mest mening. 

Nedenstående er taget fra Naturstyrelsen hjemmeside og indsat med små modifikationer

Fakta - sådan er reglerne

Reglerne for cykling i de danske skove er fastsat i naturbeskyttelsesloven. 

Ifølge loven må du gerne cykle på skovveje og skovstier, der er menneskeskabte, og som fremtræder egnede til cykling med en almindelig cykel (i private skove dog kun fra klokken seks om morgenen til solnedgang). 

Du må ikke cykle, hverken på en almindelig cykel eller på MTB, i skovbunden, på dyreveksler, i klitter eller på stendiger og lignende. Du må altså ikke lave dine egne MTB-spor i skoven med mindre andet er aftalt med lodsejeren, da ejeren kan give skovgæster lov til mere, end hvad der er fastsat i de generelle lovbestemmelser.

Husk, at færdselsloven også gælder i skoven! Det vil bl.a. sige, at din hastighed altid skal afpasses efter forholdene med særligt hensyn til andres sikkerhed. Den almindelige højrevigepligt gælder også.

For yderligere information se Naturbeskyttelsesloven

Ulstrup IF, Nattergalevej 10, 8860 Ulstrup