Ulstrup v. Gudenåens Saunalaug består af en række gusmestre, som står klar til at give gæsterne en oplevelse af velvære og afslapning. 

At være i en sauna gør din krop varm, og på grund af den høje temperatur, som ofte ligger omkring 80 grader, vil hudens temperatur hurtigt stige. Den generelle kropstemperatur følger langsomt med.

 

Ulstrup v. Gudenåens Saunalaug tilbyder saunagus, som er aromaterapi, hvor en gusmester arbejder med æteriske olier på saunaens varme sten og svinger oliernes duft og varmen rundt i saunaen, så der dannes en behagelig og afslappet stemning. 

 

De æteriske olier kommer også i adskillige varianter og dufte. Vi kan her nævne lavendel, citrus, pebermynte og eukalyptus. Kombinationen af saunaens varme og oliernes dampende dufte kan gøre saunagus til en meget intens oplevelse. Forbered dig derfor gerne på at være i øjeblikket. Sørg for at trække vejret dybt undervejs, drik masser af vand under og efter – og nyd så den terapeutiske effekt, som saunagus kan have.

 

Sæsonen løber fra 1. oktober til 30. april med faste, ugentlige åbningstider. Disse vil fremgå af siden snarest. 

 

Når du har tilmeldt dig holdet, meld dig da ind i holdets facebookside for yderligere information, events m.m.: https://www.facebook.com/groups/969925930983594 

Ulstrup IF, Nattergalevej 10, 8860 Ulstrup