Juni 2010:

Kort før skolerne sommerferie og et år efter at Jens Henrik Madsen tog initiativ til at undersøge om der var interesse for at samle idrætsforeningerne i Ulstrup til én forening, er en fusion mellem Gudenå HK, Ulstrup Gymnastikforening, Ulstrup bordtennisklub, UIF fodbold og UIF badminton nu en realitet. Fusionen blev gennemført på en generalforsamling den 15. juni.

Den har været holdt en konkurrence om foreningens nye navn, resultatet blev at vi holder fast i det gamle navn Ulstrup Idrætsforening. Det er derfor nyt for håndboldspillerne, bordtennisspillerne og gymnastikudøverne at de nu skal til at føle sig som en del af Ulstrup Idrætsforening.
Foreningens mål er at skabe UDVIKLING, vi skal fortsætte med at udvikle medlemmernes idrætsfaglige kundskaber, vi skal sikre og tilbyde at instruktører, trænere og ledere udvikler sig, at der udvikles et godt socialt sammenhold på tværs af idrætsgrenene, at idrætsforeningen udvikler sig, eksempelvis med nye afdelinger, at relationerne til vore sponsorer udvikler sig og sidst men ikke mindst skal vi kigge ud af foreningen og bidrage til at byen udvikler sig, f. eks ved at samarbejde med andre foreninger i byen.

Det som specielt er nyt i forhold til de gamle foreninger er at afdelingsbestyrelserne er meget slankere, der er kun valgt tre personer pr afdeling, til gengæld skal de kun tage sig af opgaver som vedrører den enkelte sportsgren. Det betyder at de ikke længere skal bruge kræfter på eksempelvis sponsorarbejde, annoncering, markedsføring og andre ikke-sportslige aktiviteter. Disse opgaver er flyttet til nyetablerede udvalg, som skal tage sig af disse aktiviteter på alle sportsgrenes vegne.
Foreningens nye tøj-farver er sort træningsdragt, rød spillertrøje, sorte shorts og sorte strømper. Skiftet til de nye farver vil ske løbende hen over de næste to til tre år.

I den første tid vil vi fokusere på:
  • At få samlet de gamle foreningers økonomier.
  • At få udviklet en god og interessant hjemmeside
  • At få indkørt et nyt foreningssystem som kan minimere det administrative arbejde
  • At få udviklet et nyt og tidssvarende logo til foreningen
  • At sikre at vi får en hurtig udbredelse af de nye træningsdragter
  • At få sat de nye PR-, sponsor-, og aktivitetsudvalg i gang med deres arbejde.
Venlig hilsen Forreningsudvalget
Steen, Esben og Tonni
Ulstrup IF, Nattergalevej 10, 8860 Ulstrup