Holdoversigt Ulstrup MTBikers

Grus-, lande, skovveje og singletrack



Begynder/letøvet
Holdet til MTB rytteren, der ønsker at få gang i benene og starte cykelformen op, og som gerne vil prøve at køre MTB i skoven på singletrack. Her undervises i teknik og køres kortere ture i moderat tempo uden for mange stigninger. Undervejs laves der flere pauser/opsamlinger, så alle kan være med.
Distance: 10-30 km
Hastighed:
Temposættere: HB Nielsen og Tommy Nyegaard
 

Let øvede/øvede
Dette hold kører lidt længere ture og holder et lidt højere tempo, så er cykelformen ved at være bygget op, så spring ind på dette hold. Her finder temposætterne også lidt flere stigninger, så pulsen af og til kommer lidt op. Ruterne lægges også forbi MTB sporerne i f.eks. Ulstrup, Hjermind og Bjerringbro
Distance: 25-50 km
Hastighed:
Temposættere: Tommy Hansen og Heine Krogh

Søndagstur med Krogh
Heine Krogh arrangerer på udvalgte søndage, fællesture til forskellige spor eller ruter i det midtjyske. Datoerne for de enkelte ture slåes op på FB gruppen "Ulstrup MTBikers - UIF medlemmer" med ca 14 dages varsel.

Turene gradueres fra gang til gang i forhold til nedenstående skala. Ud fra rute og skala kan man således vurdere, om turen er noget for den enkelte rytter.
Tempo 1: Hyggetur med opsamlinger og social kørsel. Alle kan være med.
Tempo 2: Lidt mere gas og knap så mange opsamplinger. Lidt kondition er en fordel
Tempo 3: Der skal sved på panden og god form vil være en fordel. Meget få opsamlinger.
Tempo 4: Tonsertur med bankende høj puls. Typisk uden opsamlinger, så konditionen skal være i orden.
Temposætter: Heine Krogh

D-holdet



Begynder/letøvet

MTB kun for kvinder. Holdet har hyggen og det sociale i højsædet. Der køres ture i moderat tempo rundt i nærområdet, f.eks. en tur til Kællinghøl skovene, Hjermind skoven, Langå sø rundt osv. Der køres primært på grus- og skovveje og af og til en smule singletrack. Undervejs laves der flere pauser/opsamlinger, så alle kommer med hele vejen rundt og bageste kvinde også får en pause.
 
Distance: 10-30 km
Hastighed:
Temposættere: Der er ingen officielle temposættere på holdet. Dem der møder op aftaler fra gang til gang, hvor turen går hen. Holdet mødes på parkeringspladsen ved Ulstrup kirke.
   

Single Track



Øvede
Til dem som har en del erfaring i kørsel på single track og i bakket skov terræn. Det tekniske niveau er øget, farten sat i vejret og der vil være færre pauser/opsamlinger undervejs. Dette er holdet for dig, hvis du udover vores fællestræning selv kommer i skoven af og til.

Niveau:
Temposættere: Jakob Krarup og Kristoffer Nielsen
   

Trail Træning


 
Øvede
Holdet kører med konceptet, at deltagerne på skift skal stå for træningen. Den person der har træningen den pågældende dag, skal finde ud af hvilken teknik/kørestil/forhindring der skal nørdes og trænes, og komme med et oplæg til hvordan dette skal gøres. Herefter er det meningen, at vi sammen "fejlretter" hinanden. Træningen kan finde sted på vores eget spor, men man kan også vælge at arrangere træningen andre steder, hvis der er et andet terræn der passer bedre. Det gælder således ikke om at køre langt eller hurtigt, men at lære at mestre en bestemt teknik.

Holdet sigter dermed mod medlemmer, der allerede er komfortable med at cykle singletrack og besidder den basale MTB grundteknik.

Holdet køres ad hoc og træninger slåes op på FB gruppen "Ulstrup MTBikers - UIF medlemmer"

Niveau:
Temposættere: Kasper Nielsen og Trine Jensen
 

Ulstrup IF, Nattergalevej 10, 8860 Ulstrup