Håndboldafslutning Ungdom 2014

Tag med til Randers Lege og Event Center torsdag den 24. april 2014 kl. 16.30 til 20.30, hvor spillere, trænere, forældre og søskende har fået adgang til legelandet OG samtidig til alle de sjove og fantastiske aktiviteter for alle aldre i Eventcentret, som der normalt ikke er adgang til.

Vi mødes i centret i Randers på Mirabellevej 9 A, 8930 Randers NØ fra kl. 16.00, og der bydes velkommen kl. 16.30. Der vil være fællesspisning kl. 17.30, som begynder med en lille happening for alle spillerne.

Prisen for deltagelse i håndboldafslutningen i Lege og Eventcentret er 30 kr./person (børn under 4 år gratis). Der er mulighed for selv at medbringe mad (service kan lånes i centret), og samtidig tilbydes tre menuer fra centrets side. Drikkevarer må ikke medbringes, men kan købes til favorable priser.

Vi håber meget, at I har lyst til og mulighed for at være med til at runde den forgangne håndboldsæson af på en ny måde med sjove aktiviteter for alle aldre. Vi ser frem til at se jer alle til en rigtig hyggelig eftermiddag og aften i hinandens selskab.

Tilmeld dig ved at klikke på Køb billet.

Sidste tilmelding onsdag d. 16. april.

Med venlig hilsen
Festudvalget i UIF-håndbold
Ulstrup IF, Nattergalevej 10, 8860 Ulstrup