Ulstrup IF's repræsentanter i Go'nat idræt:
 
Go'nat Idræt idag

I dag består Go'nat Idræt af Ulstrup Skytteforening og Ulstrup IF. Derudover er der repræsentanter fra alle de øvrige afdelinger og foreninger.

Skulle der være børn eller forældre, som har nogle gode ideer/forslag til nogle nye temaer/arrangementer til Go'nat, så er I meget velkomne til at kontakte os på mail eller telefon.

 

Baggrund

Tilbage i 1997 satte tre ildsjæle sig det mål atr søsætte projektet "Go'nat Idræt", med det formål at give børn og forældre nogle gode fælles oplevelser ud fra temaet "idræt og motion".
Styregruppens grundprincipper var:
  • Go'nat Idræt skal være for alle, og vi gør en dyd ud af at det er uorganiseret idræt
  • Go'nat Idræt skal være for hele familien, vi vil ikke være børnepasning
  • Go'nat Idræt skal hvile i sig selv økonomisk
  • Go'nat Idræt ligger på lørdage fra 19.00 - 23.00
Udvikling

Det første Go'nat Idræt blev afholdt i 1998, hvor medlemmerne var Gudenaa HK, UlstrupIF Badminton, Ulstrup Dartklub, KFUM-spejderne og Ulstrup Gymnastikforening. Her startede vi med en hal og skytterne i kælderen.
Go'nat Idræt startede med en halv times opvarmning og herefter en til to timers tema af forskellig art. Det kunne være de enkelte klubber eller indslag udefra. Herefter var der åbent for fri idræt.
Der blev dog ændret lidt i konceptet, da opvarmningen ikke havde den store opbakning. Vi fortsatte derefter kun med de valgfri idrætsgrene.
Idag har Ulstruphallen tre haller og vi bruger den ene af hallerne til temaer. Herudover kan der frit vælges imellem de forskellige idrætsaktiviteter.  
Avisartikler gennem tiderne
Omtale - 1999 (0.9 Mb)
Omtale - 2000 (2.5 Mb)
Omtale - 2000 - rekord (2.3 Mb)
Omtale - 2000 - Susanne Munk Lauritsen (2.0 Mb)
Omtale- 2003 (2.2 Mb)
Omtale - 2009 (0.6 Mb)
Ulstrup IF, Nattergalevej 10, 8860 Ulstrup