"Futterne" 4-5 år


Hvor og hvornår:
Se detaljer under tilmelding

Holdbeskrivelse:


OBS ændret træningstid i forhold til sidste sæson - nu 17.00-18.00. Vi må først gå ind i hallen kl 17.00 

I løbet af sæsonen, vil vi bestræbe os på, at gymnasterne vil blive udfordret i både rytmisk gymnastik og spring. Gymnasterne vil blive udfordret kropsligt og motorisk, og det er vores ambition at hver enkelte gymnastk udvikler sig i løbet af sæsonen. 
Vi synger, bruger kroppen på alle mulige måder, øver balance, løb, stå på hænder, slå koldbøtter, pjatte, springe på airtrack, lave redskabsbaner og meget mere. 

Futte-holdet er et hold, hvor børnene træner alene uden deres mor og far. Imens træningen fregår kan forældrene sidde i Idrætscafeen - da forældre i hallen vil fjerne fokus for nogle børn og de vil fravælge gymnastikken. 

Skulle du som forældre have lyst til at hjælpe på Futte-holdet så tøv ikke med at henvende dig ril Anne-Mette. Vi kan altid bruge ekstra hænder til at stille baner frem og hjælpe med oprydningen. Især nu hvor det ikke er muligt for os at tage redskaberne frem inden træningesstarrt. 

Skulle der være sprøgsmål eller tvivl om jeres barn er klar til holder er I meget velkommen til at kontakte holdlederen. 

Vi ser frem til en super god sæson.  


Tilmelding: Her

Ulstrup IF, Nattergalevej 10, 8860 Ulstrup