Børne/Unge MTB


Ulstrup IF MTB tilbyder MTB træning for børn/unge i aldersgruppen 9-17 år, på udvalgte fredag eftermiddage henover efterårssæsonen.

De fleste af vores træninger vil foregå ved Ulstrup Hallen, samt på Ulstrup MTB spor, hvor vi arbejder med at blive fortrolige med cyklen på forhindringer, små hop/drop, snævre spor, stigninger og nedkørsler. Under træningen niveauinddeler vi deltagerne efter færdigheder, således at der findes passende udfordringer til alle. 

I løbet af sæsonen har vi planer om at besøge enten Silkeborg bikepark, teknikbanen i Undalslund, pumptracket i Viborg eller blot et andet MTB spor, hvor vi vil finde nye udfordringer (her kan træningstiden blive udvidet). Til disse turer håber vi, at en eller flere forældre vil være behjælpelig med kørsel frem og tilbage.

Kontingentet for sæsonen beløber sig til 125 kr. (Der er én prøvegang før kontigentet skal indbetales).


For at deltage på holdet kræver det, udover indbetaling af kontingent, at deltageren bærer cykelhjelm, samt har en velfungerende cykel/MTB (bremser og gear virker). (cykler som BMX samt dirt jumpere egner sig ikke til holdet, da vi cykler op i skoven). Er cyklen ikke velfungerende ved træningsstart forbeholder vi os retten til at sende deltageren hjem af sikkerhedsmæssige grunde.

Trænere:
Bruno Kiilerich

Hjælpetrænere:
Thomas Horsbøll, Tommy Nyegaard, HB Nielsen

 

Træningstider forår 2024:Træningen starter og slutter ved pump tracket beliggende bagved Ulstrup Hallerne, og foregår i tidsrummet 16.30-18.00 på følgende datoer:
  • 22/3
  • 12/4
  • 26/4
  • 17/5
  • 31/5
  • 14/6 (Tur til et andet spor - forældrekørsel må påregnes. Nærmere info følger)

Husk:
Velfungerende cykel, cykelhjelm, drikkedunk og tøj efter vejret
 
 
 
Ulstrup IF, Nattergalevej 10, 8860 Ulstrup